Liity jäseneksi

Vuonna 2024 Apus tarjoaa jäsenilleen:

Jäsenyys Apuksessa

Apuksen tarkoituksena on toimia lintuharrastajien yhdyssiteenä, edistää ja ohjata lintuharrastusta ja -tutkimusta sekä luonnonsuojelua yleensä. Liittymällä Apuksen jäseneksi tuet samalla BirdLife Suomen valtakunnallista toimintaa luonnon ja lintujen puolesta. 

Liity Apuksen jäseneksi

Liikutko paljon luonnossa, ruokitko lintuja talvella, onko pihassasi linnunpönttö? Apukseen ovat tervetulleita kaikki linnuista tai niiden suojelusta kiinnostuneet. Apuksen retkillä ja tapahtumissa voit oppia lisää linnuista. Syvennä suhdettasi luontoon ja kotialueesi lintuihin, liity Apuksen jäseneksi!

Liittyminen

Täytä BirdLifen sivuilla oleva jäsenhakemus, niin saat postissa jäsenmaksulomakkeen, uuden jäsenen infopaketin ja Rissa kiikarissa -lintuharrastusoppaan, josta löytyy perustietoa mm. lintujen tunnistamisesta, harrastusvälineistä, retkiajoista ja pönttöjen rakentamisesta.

Apuksen jäsenmaksut vuonna 2024

  • perusjäsenmaksu 26 euroa. 
  • perhejäsenmaksu samassa taloudessa asuville perheenjäsenille on 5 euroa.
  • nuorisojäsenmaksu alle 25-vuotiaille on 13 euroa
  • kannattajajäsenmaksu on vapaaehtoinen korkeampi jäsenmaksu, 50 euroa

Muista ilmoittaa jäsenhakemuksella syntymäaikasi erityisesti liittyessäsi nuorisojäseneksi. Ja jos haluat maksaa suuremman kannatusjäsenmaksun, ilmoita se lomakkeen lisätiedoissa,

Apuksen jäsenrekisteriä hoidetaan kattojärjestö BirdLife Suomessa. Muutokset jäsenyydessä ja osoitteenmuutokset suoraan BirdLifen toimistolle.