Talviruokintapaikat

Apuksen ylläpitämät talviruokintapaikat

Apus ylläpitää useita talviruokintapaikkoja alueellaan. Tällä hetkellä ruokintoja on kolme: Järvenpään Kaakkolassa, Tuusulassa Sarvikalliolla sekä Hyvinkään Ridasjärvellä. Apus maksaa ruokintapisteiden kulut ja ylläpidosta vastaavat vapaaehtoiset jäsenet. Ruokintapisteet voivat toimia yleisöretkien kohteina.

Jos retkeilet ruokinnalla, kerro ihmeessä muillekin, mitä lajeja olet havainnut. Havainnot on hyvä ilmoittaa Tiiraan. Jos haluat jakaa kuvan havainnostasi käytettäväksi täällä nettisivuilla, ota yhteyttä sivujen ylläpitäjiin vaikkapa yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme yhteyksissä ja sovitaan, miten voit helpoiten toimittaa kuvat ja sovitaan muut yksityiskohdat.

Sarvikallion talviruokinta, Tuusula

Sarvikallion ruokinta löytyy heti pienemmän parkkipaikan vierestä. Sarvikalliolla kannattaa tutustua myös uuteen luontopolkuun, joka lähtee heti ruokinnan vierestä ja mutkittelee alueen metsien ja kallioiden lävitse. Karttalinkki Sarvikallion ruokinnalle löytyy täältä.

Kaakkolan talviruokinta, Järvenpää

Kaakkolan linturuokinta on helposti tavoitettavissa Joukonpolun alkupäässä, vanhan Taidetalon takana. Karttalinkki Kaakkolan talviruokinnalle löytyy täältä.

Ridasjärven talviruokinta, Hyvinkää

Ridasjärvelle kannattaa suunnata talvellakin, vaikka järvi olisi jäässä. Ruokinnalla voi havaita monia eri lajeja. Karttalinkki Ridasjärven talviruokinnalle löytyy täältä.